1396-05-02 17:10:35 علمی پرینت تعداد بازدید : 581
با احتیاط چای و قهوه بنوشید

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف مواد غذايي حاوی آنتی اکسیدان مانند قهوه و چای از سرطان‌ها، دیابت و آلزایمر به صورت مستقیم جلوگیری می‌کند.
 
محمدحسن انتظاری ، با اشاره به مصرف نوشيدني‌هايي حاوي كافئين مانند قهوه، چای و شير کاکائو اظهار کرد: مصرف قهوه، چای و کاکائو برای بیماری‌های مزمن مانند دیابت و یا بیماری‌های قلبی مفید است به شرطی که در حد متوسط مصرف شود و زیاده روی صورت نگیرد.
 
وی با بیان اینکه مصرف غلیظ قهوه و چای منجر به کم خونی می‌شود، افزود: مصرف اين نوشيدني‌ها در افرادی که مبتلا به زخم معده هستند و يا مستعد ابتلا به اين بيماري هستند موجب تشديد آن مي‌شود و علاوه بر اين ضربان قلب و فشارخون را نيز افزایش مي‌دهد، به همین دلیل توصیه می‌شود که با احتیاط و به صورت رقيق مصرف شود تا فواید آن به حداکثر و عوارض آن به حداقل برسد.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف مواد غذايي حاوی آنتی اکسیدان مانند قهوه و چای از سرطان‌ها، دیابت و آلزایمر به صورت مستقیم جلوگیری می‌کند، اضافه کرد: ميزان مصرف این دسته نوشیدنی‌ها در تمام افراد به یک اندازه نیست و باید با احتیاط نوشيده شوند.
 
انتظاری پوکی استخوان و بی‌خوابی را از جمله عوارض مصرف بیش از اندازه قهوه دانست و ادامه داد: قهوه به دلیل اینکه حاوی کافئین است موجب نشاط مي‌شود و بسیاری از افراد با مصرف قهوه و چای خستگی خود را برطرف می‌كنند.

اشتراک در 100 درجه اشتراک گذاری در FaceBook اشتراک گذاری در Twitter ارسال ایمیل به دوستان در Gmail اضافه کردن به Google Bookmarks اضافه کردن به Google Reader ارسال ایمیل به دوستان در یاهو اشتراک در لینکدین
نظرات هیچ نظری ثبت نشده است
ارسال نظر
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن نظر : *
کد امنیتی : *